Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia digitaalisia oppimateriaaleja talous- ja työelämätaitojen opiskeluun. Kaikki materiaalimme ovat maksuttomia sekä oppilaitoksille että opiskelijoille. Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää ja auttamaan materiaalien käyttöönotossa!

Ammatillisille oppilaitoksille tarjoamme seuraavia oppimateriaaleja:

 • Bisneskurssit
  Neljä oppimateriaalikokonaisuutta talous- ja työelämätaitojen opiskeluun: 1. Myynti, markkinointi ja kaupallistaminen; 2. Vuorovaikutus ja neuvottelutaidot; 3. Globaalit markkinat; 4. Talous, raha ja yrittäjyys. Lue lisää täältä.
 • Yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaalit kaikkiin perustutkintoihin
  Digitaaliset yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaalit kaikkien ammatillisten perustutkintojen pakolliseen yrittäjyyden osaan sekä kaikkiin perustutkintoihin soveltuvien valinnaisten osien, Yritystoiminnan suunnittelu ja Yrityksessä toimiminen, opintoihin. Osa materiaaleista on selkokielisiä. Materiaaleja pilotoidaan syksyllä 2019, ja keväällä 2020 ne ovat kaikkien ammatillisten oppilaitosten käytössä. Lue lisää täältä.
 • Kiertotalous
  Oppimateriaali, jossa käsitellään teoriaosuuden ja tehtävien avulla kiertotalous syvällisesti ja hahmotetaan sitä käytännössä tutustumalla kiertotalouden liiketoimintamalleihin ja yrityksiin, jotka ovat jo siirtyneet kiertotalouteen. Lisäksi tarjolla on kiertotalousvideoita ja -animaatioita opetuksessa käytettäviksi. Lue lisää kiertotalousmateriaaleista.
 • Bisnesvuosi
  Bisnesvuosi on kokonaisuus, jossa yhdistyvät TATin Bisneskurssit ja Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelma. TATin neljästä Bisneskurssista on koottu valikoitua materiaalia täydentämään Vuosi Yrittäjänä -ohjelman eri vaiheita. Näin opiskelija saa sekä harjoitella yrityksen perustamista ja pyörittämistä että oppia siihen liittyvää teoriaa. Lue lisää Bisnesvuodesta.
 • Takeoff – Euroopan suurin nuorten bisnestapahtuma
  Bisneskurssien ja Slushin yhteistyössä järjestämä nuorten bisnestapahtuma tarjoaa nuorille näköalapaikan startup-maailmaan ja tulevaisuuden työelämään. Takeoffissa nuoret pääsevät verkostoitumaan, osallistumaan yritysten järjestämiin työpajoihin sekä vierailemaan itse Slushissa. Lue lisää Takeoffista.

Järjestämme opettajille myös maksuttomia koulutuksia materiaaleihimme liittyen. Katso ajankohdat ja lisätietoja Koulutus-sivultamme!