Tarjoamme PDF-muotoon teemoittain paketoituja oppimateriaaleja talouteen, tulevaisuuden työelämään ja yrittäjyyteen liittyen. Materiaalit ovat maksuttomia.

Yksittäiset teemakokonaisuudet ovat: 

Oppimateriaalien sisällöissä on huomioitu LOPS 2019:n yleiset oppimistavoitteet. Materiaalit tarjoavat aktivoivia ja innostavia harjoituksia laadukkaiden tietoiskujen tukemina. Niiden sisältämät esimerkit oikeasta yrityselämästä motivoivat opiskelijoita, ja esimerkkien avulla he oppivat yritysten prosesseista ja saavat tietoa työelämästä usealta eri toimialalta. Nuoret oppivat yritysesimerkkien kautta myös kriittistä ajattelutaitoa.

Sisällöt ja tehtävät ovat muuten täysin samat kuin Claned-oppimisalustalla olevissa oppimateriaaleissamme, mutta niistä on poistettu oppimisalustan toiminnallisuuksiin viittaavat tehtävänannot. PDF-tiedostot mahdollistavat sekä oppimateriaalien käytön koulun omalla oppimisalustalla että yksittäisen tehtävän avaamisen nopeasti, ilman erillistä kirjautumista.

 

Näin otat materiaalit käyttöön

  • PDF-materiaalit ovat ladattavissa TATin Opettajan aineistopankista. Aineistopankista näet myös oppimiskokonaisuuksien tarkemmat kuvaukset.
  • Yllä olevan linkin pitäisi ohjata sinut suoraan oikealle sivulle. Mikäli et kuitenkaan näe oppimismateriaalien kuvauksia, kirjaa aineistopankin hakulomakkeeseen alla olevan kuvakaappauksen mukaiset kriteerit. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä bisneskurssit@tat.fi.
  • Muistathan ladata PDF-materiaalit uudelleen aina lukuvuosittain, sillä päivitämme sisältöjä säännöllisesti.

 

Oppimateriaalit Claned-oppimisalustalla

Yllä mainittuja oppimateriaaleja on mahdollista opiskella myös digitaalisella Claned-oppimisalustalla, joka tukee vuorovaikutteista ja joustavaa opiskelua. Claned hyödyntää tekoälyä tuottamalla opiskelijoiden aktiivisuudesta oppimisanalytiikkaa, mikä helpottaa myös opettajan arviointityötä.

Lue lisää oppimateriaalien Claned-versioista täältä.

 

Katso myös muut materiaalimme lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille ja maksuttomat koulutuksemme opettajille