Bisneskurssien oppimateriaali päivitettiin lukuvuoden 2020-2021 aikana. Jotta uusien oppimateriaalin käyttöönotto olisi mahdollisimman sujuvaa, vanhat Bisneskurssien sisällöt löytyvät vielä lukuvuoden 2021-2022 ajan PDF-versioina.

Miten voit tarvittaessa käyttää Bisneskurssien vanhoja sisältöjä vielä lukuvuoden 2021-2022 aikana?

Käytä päivitettyjen kurssien materiaaleja soveltaen

Oletko suunnitellut jo seuraavan syksyn kursseja vanhojen Bisneskurssien sisältöjen mukaan? Ei hätää, sillä samat sisällöt löytyvät myös uudistetuilta opintojaksoilta. Ne ovat vain paketoitu eri tavalla ja mukana on myös uusia päivitettyjä sisältöjä. Tutustu sisältöjen uusiin sijainteihin seuraavan kuvauksen kautta:

  1. Myynti, markkinointi ja kaupallistaminen: Sisällöt löytyvät päivitettynä Yrittäjyysosaamisen oppimateriaalista.
  2. Vuorovaikutus ja neuvottelutaidot: Sisällöt löytyvät päivitettynä Työelämäosaamisen oppimateriaalista, jossa näkökulmaa on laajennettu koskemaan yleisesti työelämää.
  3. Globaalit markkinat: Talouden osalta sisältöjä löytyy Oman talouden hallinnan sisällöistä. Vastuullinen liiketoiminta ja kiertotalouteen liittyvä sisältö löytyy Yrittäjyysosaamisen oppimateriaalista.
  4. Talous, raha ja yrittäjyys: Talouden ja rahan osalta sisältöjä löytyy Oman talouden hallinnan sisällöistä. Yrittäjyyteen liittyvät sisällöt ovat päivitettynä siirrettynä Yrittäjyysosaamisen oppimateriaaliin.
Tai hyödynnä vanhojen kurssien PDF-materiaaleja

Tarjoamme PDF-muotoon teemoittain paketoituja oppimateriaaleja talouteen, tulevaisuuden työelämään ja yrittäjyyteen liittyen. Materiaalit ovat maksuttomia.

 

Yksittäiset teemakokonaisuudet ovat: 

Oppimateriaalien sisällöissä on huomioitu LOPS 2019:n yleiset oppimistavoitteet. Materiaalit tarjoavat aktivoivia ja innostavia harjoituksia laadukkaiden tietoiskujen tukemina. Niiden sisältämät esimerkit oikeasta yrityselämästä motivoivat opiskelijoita, ja esimerkkien avulla he oppivat yritysten prosesseista ja saavat tietoa työelämästä usealta eri toimialalta. Nuoret oppivat yritysesimerkkien kautta myös kriittistä ajattelutaitoa.

 

Näin otat materiaalit käyttöön

  • PDF-materiaalit ovat ladattavissa TATin Opettajan aineistopankista. Aineistopankista näet myös oppimiskokonaisuuksien tarkemmat kuvaukset.
  • Yllä olevan linkin pitäisi ohjata sinut suoraan oikealle sivulle. Mikäli et kuitenkaan näe oppimismateriaalien kuvauksia, kirjaa aineistopankin hakulomakkeeseen alla olevan kuvakaappauksen mukaiset kriteerit. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä bisneskurssit@tat.fi.
  • Muistathan ladata PDF-materiaalit uudelleen aina lukuvuosittain, sillä päivitämme sisältöjä säännöllisesti.