Tarinamme alkoi neljästä digitaalisesta bisneskurssista.

Neljästä kurssista, joiden avulla lukiolaiset ympäri Suomen voisivat opiskella talous- ja työelämätaitoja ja innostua yrittäjyydestä. Sillä suomalaisen yhteiskunnan talousosaamista oli kohennettava, ja Suomesta puuttui laadukas ja maksuton oppimateriaalikokonaisuus nuorten opiskeltavaksi. Elettiin vuotta 2016.

Parissa vuodessa vakiinnutimme asemamme – opetussuunnitelmiin perustuvat neljä kurssiamme toimivat. Pian kuitenkin huomasimme, että tarve oli laajempi. Olimme lähteneet liikkeelle lukioista, mutta sana levisi myös ammatillisten oppilaitosten puolelle. Ammatillisten oppilaitosten lisäksi avoimiin yliopistoihin. Yliopistoissa myös opettajankoulutuslaitoksille. Niinpä laajensimme tarjontaamme lukioiden ulkopuolelle. Niin ikään laajensimme tuottamiamme materiaaleja; mukaan astui kiertotalous, ja kurssien lisäksi ryhdyimme tarjoamaan pienempiä opintokokonaisuuksia meille tärkeistä talous- ja työelämätaidoista.

Kuten tähänkin asti, myös jatkossa kuuntelemme koulumaailman tarpeita ja vastaamme niihin rohkeasti ennakoiden. Neljä digitaalista bisneskurssiamme ovat edelleen tekemisemme keskiössä – niistä ammennamme materiaalia ja inspiraatiota kaikkeen tekemiseemme. Nykyään puhumme kuitenkin Bisneskurssien oppimateriaaleista, emme ainoastaan neljästä bisneskurssista.

Emmekä vain puhu, vaan teemme. Teemme oppimateriaaleja, jotka tarjoavat nuorille onnistumisen avaimet tulevaisuuden työelämään.

 

… ja vielä 

Haluamme kannustaa nuoria myös henkilökohtaisesti. Siksi myönnämme lukuvuoden päättyessä Bisnesguru-stipendejä ja tarjoamme nuorille kesätöitä. Kirsikkana kakun päällä järjestämme vuosittain Euroopan suurimman nuorten bisnestapahtuman, Takeoffin, Slushin yhteydessä. Opettajia taas koulutamme kuukausittain, jotta heillä olisi parhaat mahdolliset valmiudet talous- ja työelämätaitojen opettamiseen.