Kiertotaloudella irrotetaan taloudellinen hyvinvointi luonnonvarojen ylikulutuksesta. Miksi näin tehdään ja miten se tapahtuu? Mitä nuorten – ja oikeastaan jokaisen aikuisenkin – tulisi tietää kiertotaloudesta?

Kiertotalous on yksi näkyvä teema Yrityskylän ja Bisneskurssien sisällöissä, ja koulutuksessa käymme läpi, mitä kiertotalous on ja miten sitä voidaan opettaa. Koulutuksen jälkeen saat mukaasi konkreettisia välineitä kiertotalouden opettamiseen.

Kiertotalouskoulutus on suunnattu erityisesti toisen asteen (lukio/ammatilliset oppilaitokset) ja yläkoulun opettajille. Puheenvuorojen lisäksi iltapäivässä tutustutaan kiertotalouteen workshopeissa. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Taloudellinen tiedotustoimisto TAT ja Sitra.

Aika: ti 30.10. klo 13–16
Paikka: Sitra, Itämerenkatu 11–13, Helsinki

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 19.10. täällä. Otathan huomioon, että koulutukseen mahtuu 70 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa TATin kiertotalousasiantuntija Päivi Kosunen, 045 896 2244, paivi.kosunen@tat.fi. Lue myös aikaisempi uutisemme kiertotalouden opettamisesta!