Suosittuja kiertotalouskoulutuksia opettajille järjestetään tänä syksynä usealla paikkakunnalla: Helsingin lisäksi Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa ja Seinäjoella.

Lappeenrannan koulutus jouduttiin siirtämään, ja uusi ajankohta on 14.10. – ehdit siis hyvin vielä ilmoittautua mukaan. Myös Tampereen koulutuksen ajankohtaa on siirretty, koulutus järjestetään keskiviikkona 9.10. Joensuussa kiertotalouden saloihin pääsee tutustumaan 23.10. ja Seinäjoella 18.11. Helsingissä koulutuksia on kuukausittain, ja niihin voi osallistua myös etänä. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu koulutuksiin täällä.

Koulutukset ovat maksuttomia. Kolmen tunnin perehdytyksessä käydään läpi, mitä kiertotalous oikeastaan edes on ja mikä merkitys sillä on taloudelle ja yhteiskunnalle. Lisäksi jaetaan vinkkejä ja materiaaleja kiertotalouden opettamiseen. Kiertotalous on tärkeä tulevaisuuden työelämätaito, josta jokaisen olisi hyvä ymmärtää perusasiat. Koulutus sopii kaikille toisen asteen opettajille!

Koulutuksia voidaan järjestää tarpeen mukaan myös muualla. Jos oppilaitoksessanne on tarve koulutukselle, olethan yhteydessä kiertotalousasiantuntijaamme Päivi Kosuseen.

 

Hukkataloudesta kiertotalouteen -oppimateriaalin voit tilata täältä. Tarjolla on myös Claned-versio. Olethan huomannut myös uuden Tuhlaustaloudesta kiertotalouteen –animaatiovideon, jota voit hyödyntää opetuksessasi?