Koronaviruksen aiheuttama tilanne on johtanut oppilaitokset uusien toimintatapojen pariin ympäri Suomen. Bisneskurssien maksuttomat, digitaaliset oppimateriaalit sopivat erinomaisesti etäopetukseen, ja haluamme tehdä niiden käyttöönotosta uudenlaisessa arjessa toimiville opettajille mahdollisimman helppoa. Kevään ajan tarjoamme siis Bisneskurssien koulutustakuun lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opettajille.

Koulutustakuun myötä sitoudumme pitämään oppimateriaalimme käyttöön ottaville tai niistä kiinnostuneille opettajille 30 minuutin pituisen henkilökohtaisen etäperehdytyksen kahden arkipäivän sisään yhteydenotosta. Henkilökohtaiset koulutukset voidaan räätälöidä kullekin opettajalle sen mukaan, mistä Bisneskurssien oppimateriaaleista hän on kiinnostunut ja kokeeko hän tarvitsevansa apua nimenomaan esimerkiksi Claned-oppimisalustan käyttöönotossa. Henkilökohtaisen etäkoulutuksen voi tilata osoitteesta bisneskurssit@tat.fi.

Lisäksi olemme lisänneet jo aikaisemmin tarjolla olleiden maksuttomien opettajankoulutusten tarjontaa kevään osalta. Myös nämä koulutukset toteutetaan kevään ajan etäyhteydellä.

 

Etäopetukseen sopivat oppimateriaalimme

Kaikki tarjolla olevat oppimateriaalimme ovat listattuna Materiaalit lukioille – ja Materiaalit ammatillisille oppilaitoksille -sivuillamme. Kaikki oppimateriaalimme soveltuvat etäopetukseen.

Katso myös Talous ja nuoret TATin vinkit etäopiskeluun – listasta saat valmiita ideoita myös muille kouluasteille!