Bisneskurssien kurssi 4. Talous, raha ja yrittäjyys on tarjolla nyt myös ruotsiksi. Kurssilla keskitytään sijoittamiseen sekä yritystoiminnan kannattavaan pyörittämiseen. Keskiössä ovat laskentatoimi ja rahoitus, ja oman yrityksen perustamiseen tutustutaan startup-maailman kautta.

Kurssikäännöksen myötä niin suomeksi kuin ruotsiksikin on tarjolla kaikki neljä kurssiamme. Englanniksi tarjolla on kolme ensimmäistä kurssia.

Ruotsinkielisten kurssien nimet ovat

  1. Försäljning, marknadsföring och kommersialisering
  2. Interaktion och förhandlingsteknik
  3. Den globala marknaden
  4. Ekonomi, finanser och entreprenörskap

Tutustumislinkin ruotsinkielisille näytekursseille sekä varsinaisen kurssipohjan voit tilata osoitteesta bisneskurssit@tat.fi.*

Muistathan myös maksuttomat opettajankoulutuksemme ja opettajan tukimateriaalimme? Edellä mainitut ovat saatavilla ainoastaan suomeksi.

Ps. Tiesithän, että myös oppimateriaalimme kiertotalouteen on pian saatavilla ruotsiksi? Seuraa uutisointiamme, julkaisemme materiaalin ruotsiksi vielä tänä syksynä!

 

*Tutustumislinkin tilaamalla suostut siihen, että tietosi tallennetaan TATin asiakashallintajärjestelmään ja sähköpostisi lisätään uutiskirjeen postituslistalle. Lisää TATin tietosuojakäytännöistä voit lukea tietosuojaselosteestamme.