Ammatillisille oppilaitoksille tarjoamme 1.4.2020 alkaen maksuttomia digitaalisia yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaaleja, jotka pohjautuvat neljään alkuperäiseen Bisneskurssiimme yrittäjyyteen, vastuulliseen liiketoimintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä vuorovaikutustaitoihin liittyen. Materiaalit on räätälöity erityisesti ammatilliselle puolelle sopiviksi yhdessä ammatillisten oppilaitosten yrittäjyysasiantuntijoiden kanssa.   

Oppimateriaalit perustuvat ammatillisen puolen opetussuunnitelmiin ja soveltuvat kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin. Tarjolla on materiaalia seuraaviin tutkinnon osiin:  

 • Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta, yrittäjyyden osa, 1 osp (pakollinen kaikissa ammatillisissa perustutkinnoissa) 
 • Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp (valinnainen, soveltuu kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin) 
 • Yrityksessä toimiminen, 15 osp (valinnainen, soveltuu kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin) 

Digitaaliset oppimateriaalit eivät ole aikaan eivätkä paikkaan sidottuja, joten niiden ansiosta yrittäjyyden opinnot voidaan räätälöidä yksilöllisesti kullekin opiskelijalle ja hänen liikeideansa mukaisesti. Materiaalit on tuotettu selkokielellä.  

 

Katso alta Stadin ammatti- ja aikuisopiston yrittäjyystiimin opettajan Marko Heinosen kommentit oppimateriaalien käytöstä ammatillisessa opetuksessa.

 

Materiaalit perustuvat Bisneskurssiemme sisältöihin. Sisällöt on räätälöity ammatilliselle puolelle sopiviksi Bisnekset verkkoon -hankkeessa yhdessä Stadin ammatti- ja aikuisopiston, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian, Ammattiopisto Liven, Vantaan ammattiopisto Varian ja Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa.  

 

Näin otat materiaalit käyttöön

  1. Tilaa sähköpostiisi tutustumislinkki näytemateriaaleihin. Huom. näytemateriaalia ei tule käyttää opetuksessa. Mikäli et saanut sähköpostiisi tilaamaasi linkkiä, tarkistathan varalta myös roskapostisi. 
  2. Tilaa haluamasi digitaalinen oppimisalusta osoitteesta bisneskurssit@tat.fi. Saat sähköpostitse linkin tilaamiisi kurssipohjiin. 
  3. Jaa saamasi kurssilinkki opiskelijoille. 
  4. Katso myös ohjeet opettajalle ja ohjeet opiskelijoille oppimisalusta Clanedin käyttöön liittyen. 
  5. Osallistu halutessasi maksuttomiin opettajan koulutuksiin.

 

Tilaa tutustumislinkki alta. Tilaa oppimisalusta osoitteesta bisneskurssit@tat.fi.  

Suostun siihen, että tietoni tallennetaan TATin asiakashallintajärjestelmään ja sähköpostini lisätään uutiskirjeen postituslistalle. Lisää TATin tietosuojakäytännöistä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

 

Katso myös muut materiaalimme ammatillisille oppilaitoksille