Alta näet muita Talous ja nuoret TATin (johon myös Bisneskurssit kuuluu), tarjolla olevia oppimateriaaleja erityisesti toiselle asteelle. Kaikki TATin materiaalit on lisätty myös opettajien aineistopankkiin, jossa materiaaleja on mahdollista hakea esimerkiksi kouluasteen tai materiaalityypin mukaan.

  • #puhurahasta- ja Puhu työstä -podcastit tarjoavat nopeita tuokiokuvia taloudesta ja työelämästä. Puhu työstä -podcastissa keskustellaan työelämän muuttuvista tarpeista yhdessä asiantuntijavieraiden kanssa. Podcast on suunnattu erityisesti opettajille, opinto-ohjaajille ja vanhemmille.  Nuorille suunnatuissa #puhurahasta-podcasteissa keskustellaan rennolla otteella arjen taloudenhallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta. #puhurahasta-podcastin toinen kausi on erityisesti toisen asteen opiskelijoille suunnattu. 
  • Duunikoutsi-mobiilisovellus auttaa nuoria kartuttamaan työelämätaitojaan ja treenaamaan työnhakua henkilökohtaista kehitystä tukevassa virtuaaliympäristössä.
  • Taloussankari-mobiilipeli soveltuu pelattavaksi eri oppitunneilla opettajan johdolla ja auttaa nuoria hahmottamaan henkilökohtaista taloushallintaa ja kannustaa arjen harkittuihin valintoihin.
  • Kunkoululoppuu.fi-sivusto antaa tietoa peruskoulun ja toisen asteen jälkeisistä valinnoista, opiskelusta ja työelämästä. Palvelussa mm. esitellään eri ammatteja, ja omia vahvuuksiaan voi tarkastella erilaisten testien avulla.