Järjestämme opettajille maksuttomia koulutuksia, joihin voivat osallistua Bisneskursseja käyttävät sekä aiheista kiinnostuneet opettajat. Opettajan koulutukset kestävät kolme tuntia, tarkistathan mahdollisuuden VESO-korvaukseen omasta koulustasi.

 

Syksyn 2019 opettajan koulutukset 

Bisneskurssit-koulutus keskittyy TATin Bisneskurssien opetukseen, sisältöihin, oppimisalustan käyttöön ja pedagogiikkaan. Kiertotalouskoulutuksessa perehdytään kiertotalouteen megatrendinä ja aiheen opettamiseen.

Ilmoittautuminen koulutuksiin sulkeutuu 5 päivää ennen kyseessä olevaa koulutusta. Koulutuksiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Järjestämme tarvittaessa koulutuksia myös muilla kuin alla olevilla paikkakunnilla!

Lisäksi koulutamme Opopassin käyttöön liittyen. Lisätietoa Opopassi-koulutuksista ja ilmoittautuminen Opopassin omilla kotisivuilla (skrollaa sivu alas). 

 

Opettajaksi opiskelevien koulutus 

Olemme mukana myös OPH:n rahoittamassa hankkeessa ”Uutta luova opettajankoulutus – Sulautuvat oppimisympäristöt”, jota vetää Helsingin yliopiston kasvatuspsykologian tutkimusryhmä prof. Kirsti Longan johdolla. Hankkeen tavoitteena on tukea opettajien laaja-alaiseen osaamiseen liittyviä opetusvalmiuksia. Talous ja nuoret TAT on mukana hankkeessa tuottamassa yrittäjyyteen sekä työelämä- ja taloustaitoihin liittyviä sisältöjä osaksi opettajankoulutusta. Hankkeessa tuotettujen digitaalisten sisältöjen pilotointi alkaa Helsingin yliopistossa syksyllä 2019. Lue lisää Uutta luova opettajankoulutus -hankkeesta täältä.