Opiskelutilanne
Aalto-yliopiston huippuprofessorit Vesa Puttonen ja Teemu Malmi tuottivat lukiokurssin juuri sinua varten. Suorita TATin maksuton Bisneskurssi itsenäisinä verkko-opintoina joulukuussa!

 

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT ja Otavan Opisto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden toisen asteen opiskelijoille. Opiskelijat voivat suorittaa Otavan Opiston kautta TATin Bisneskurssin 4. Talous, raha ja yrittäjyys verkko-opiskeluna, eikä opiskelijalle tai koululle aiheudu kurssista mitään kuluja. Kurssin tekemällä voit siis suorittaa opintoja oman koulusi kurssitarjonnan tai tuntiopetuksen ulkopuolelta, mutta kuitenkin saada opintopisteitä tutkintoosi.

Opiskelijana saat maksutta:

  • Kurssialustan (opiskelu tapahtuu digitaalisessa Claned-oppimisympäristössä)
  • Kurssimateriaalin (TAT tuottanut yhteistyössä Aalto-yliopiston professorien Vesa Puttosen ja Teemu Malmin kanssa)
  • Kurssiarvioinnin (kurssin opettajalla on lukion aineenopettajan kelpoisuus)
  • Kurssitodistuksen (Otavan Opisto)

Talous, raha ja yrittäjyys -kurssi on tuotettu yhteistyössä Aalto-yliopiston professorien Vesa Puttosen ja Teemu Malmin kanssa. Kurssi tarkastelee yritystoimintaan liittyviä talousasioita. Teemoina ovat sijoittaminen, yritystoiminta ja sen rahoitus sekä rahoittajien ja johdon laskentatoimi. Kurssilla opitaan arvioimaan yrityksen toimintaa erilaisten taloudellisten tunnuslukujen ja mittareiden kautta.

Kurssin tehtäviä voi suorittaa lukion 3. jakson ajan, 3.12.2018–3.2.2019.

Kurssille mahtuu enintään 30 opiskelijaa, mikä täyttyi ennen viimeistä ilmoittautumispäivää 30.11. Näin ollen kurssille ilmoittautuminen on sulkeutunut.

 

Näin pääset mukaan kurssille

  1. Rekisteröidy Otavan Opiston aineopiskelijaksi ja seuraa sivulle aukeavia ohjeita.
  2. Mene Otavan Opiston Muikku-oppimisympäristöön. Salasanan vaihtolinkin saat tilattua sähköpostiisi etusivun vasemmassa yläkulmassa olevan Unohtuiko salasana -linkin kautta.
  3. Hae kurssi oppimisympäristöstä Muikun kurssipoimurin avulla. Kurssi löytyy nimellä ”Talous, raha ja yrittäjyys (TAT)”.
  4. Valitse kurssi ja ilmoittaudu sille.
  5. Kurssin ilmoittautumisen yhteydessä saat linkin Claned-oppimisalustalla sijaitsevalle kurssille sekä tarkemmat ohjeet opiskelusta.

Katso myös Muikun käyttöohjeet, mikäli sinulla on ongelmia kurssi-ilmoittautumisessa.

 

Lisätietoa kurssista ja sen toteutuksesta antaa:

Sami Mäki
TATin Bisneskurssien sisältöasiantuntija
040 829 7752
sami.maki@tat.fi

Tervetuloa kurssille!