Bisneskurssien uutena projektipäällikkönä on syyskuussa aloittanut TATissa jo aiemmin pitkän uran Yrityskylän puolella tehnyt talousosaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija Päivi Pihlajamäki.  

– Uskon, että kaikesta elämän aikana kertyneestä työkokemuksesta on aina hyötyä myös tulevissa työtehtävissä. Yrityskylä-oppimiskokonaisuuksien parissa työskentely opetti minulle paljon talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen opettamisesta peruskoulun puolella. Näistä koen olevan paljon hyötyä myös uudessa tehtävässäni talousosaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijana ja Bisneskurssien projektipäällikkönä, Päivi kertoo tunnelmiaan.  

Bisneskurssien projektipäällikön tehtävässään Päivi ideoi ja tuottaa sisältöjä Bisneskursseihin ja muihin TATin palveluihin sekä kouluttaa opettajia niin tuotteiden käyttämisessä kuin talouteen ja yrittäjyyteen liittyvissä teemoissakin. Päivin tehtävänä on innostaa nuoria työelämään ja yrittäjyyteen sekä auttaa heitä liike-elämän ymmärtämisessä ja oman talouden hallinnassa tarvittavien taitojen hankkimisessa.  

Yrityskyläkokemuksen lisäksi Päivillä on erinomainen tausta talousosaamisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijan tehtävään myös muuten, sillä hän on koulutukseltaan KM luokanopettaja matematiikan opettajan pätevyydellä. Päivillä on myös päätyön ohella oma sivutoiminen yritys, ja muutaman kuukauden kuluttua hän valmistuu oppilaanohjaajaksi. Päivin arjessa talous-, työelämä- ja yrittäjyysosaamisen parissa tehtävä työ kulkeekin mukana myös päätyön ulkopuolella.  

– Odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan materiaaleja talouden, työelämän ja yrittäjyyden teemoista ja uskon, että voimme yhdessä opettajien ja kumppanien kanssa parantaa nuorten talousosaamista ja lisätä heidän kykyään huolehtia omasta taloudestaan. Toimin myös itse päätyöni ohella yrittäjänä, ja koen erityisen hienona sen, että saan olla mukana luomassa nuorille valmiuksia yrittäjyyteen. Yrittäjämäisiä taitoja tarvitaan työelämässä niin työntekijänä kuin yrittäjänäkin toimiessa, Päivi sanoo.   

Tavoitat Päivin sähköpostiosoitteesta paivi.pihlajamaki@tat.fi ja puhelimitse 044 357 5851Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai kehitysideoita Bisneskursseihin tai muihin talous-, työelämä- ja yrittäjyysteemoihin liittyen! Päivi on tavoitettavissa maanantaista torstaihin, ja perjantaisin hän työskentelee käsityöyrityksensä Picla Designin parissa. 

 

Koko tiimin tavoitat tuttuun tapaan osoitteesta bisneskurssit@tat.fi