Bisneskurssit jakaa joka kevät lukuvuoden päätteeksi Bisnesguru-stipendin yhdelle tai useammalle kaikki neljä TATin Bisneskurssia ansiokkaasti suorittaneelle lukion tai ammatillisen oppilaitoksen opiskelijalle. Stipendin saavat opiskelijat ovat opinnoissaan osoittaneet esimerkillistä kiinnostusta talousasioita ja tulevaisuuden työelämää kohtaan.

Tänä keväänä palkitsimme kaksi opiskelijaa Salon lukiosta. Stipendin saivat 2. vuosikurssin opiskelija Lotta Koivumäki ja 3. vuosikurssin opiskelija Eetu Grönroos, jotka molemmat ovat osoittaneet kiinnostustaan taloutta ja työelämää kohtaan myös Bisneskurssien ulkopuolella. Koivumäki on osallistunut aktiivisesti lukion muuhun toimintaan, ottanut osaa GreenHackiin ja toimii 4H-yrittäjänä. Grönroos taas on käynyt Pörssisäätiön pörssilähettiläskoulutuksen ja toiminut yläkoulun puolella pörssilähettiläänä.

– Molemmat ovat olleet erittäin aktiivisia Bisneskursseilla. On todella ilo jakaa stipendit meidän taloudesta kiinnostuneille opiskelijoillemme! Kiitos teille vielä tuhannesti näistä molemmista Bisnesguru-stipendeistä! iloitsee Salon lukion lehtori Merita Suikkanen.

Onnittelut stipendin saaneille opiskelijoille ja kaikille valmistuneille!

 

Kuva: Iiro Rautiainen