Talous ja nuoret TAT etsii kahta nuorta kesätöihin Bisneskurssit-tiimiin Tutustu työelämään ja tienaa -mallilla (TTT-malli). Kesätöiden aikana avustat viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä esimerkiksi kirjoittamalla juttuja ja päivittämällä sosiaalisen median kanavia. Avustat myös kurssimateriaalien tuotannossa ja tapahtumasuunnittelussa.

Hae meille jos:

* Olet kiinnostunut taloudesta ja työelämätaidoista.
* Olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja sosiaalisesta mediasta.
* Olet reipas ja oma-aloitteinen ja sinua kiinnostaa viestinnän ja markkinoinnin tehtävät.

Työ kestää kaksi viikkoa ja siitä maksetaan palkkaa 350 euroa. Kesätyöntekijät palkataan 3.6.–14.6.2019 väliseksi ajaksi ja heille tarjotaan lounas. Toimistomme sijaitsee Helsingin Etelärannassa.

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 12.4.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@tat.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään maininta: Bisneskurssit / kesätyö 2019.

Lisätietoja kesätöihin liittyvissä asioissa antaa kumppanuuspäällikkö Heidi Puolitaival,
p. 040 755 3456. Heidi on parhaiten tavoitettavissa perjantaina 5.4. klo 10–11 ja keskiviikkona 10.4. klo 15–16.

Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja. Autamme nuoria kehittämään talous- ja työelämätaitoja sekä innostumaan yrittäjyydestä. TATin Bisneskurssit tarjoaa maksuttomia ja digitaalisia oppimateriaaleja toiselle asteelle. Niiden avulla nuoret oppivat tulevaisuuden työelämässä tarvittavia taitoja ja yrittäjämäistä asennetta sekä syventävät ymmärrystään mm. vastuullisesta liiketoiminnasta ja globaalista toimintaympäristöstä.