Slush Youth 2017 ja Takeoff 2018 ovat kuuluneet minun elämäni kohokohtiin. Ne ovat parhaita mahdollisuuksia päästä kurkistamaan sisälle bisnesmaailmaan ja verkostoitumaan.

 

Näin kuvailee Hämeenlinnan lyseon lukion opiskelija Saara Ista Takeoff-tapahtumaa, joka kokoaa Bisneskursseja opiskelevat nuoret yhteen yhden päivän ajaksi. Tapahtumaan osallistuu jopa 400 lukiolaista ja ammattikoululaista joka vuosi, Ruotsia ja Viroa myöten.

Takeoff-tapahtuman ohjelmassa on mm. tunnettujen yrittäjien puheenvuoroja, yritysten pitämiä workshopeja ja vierailu Slushin puolella, jonka sivutapahtuma Takeoff on. Takeoffissa nuoret pääsevätkin harjoittelemaan Bisneskursseilla oppimiaan taitoja käytännössä, perehtyvät tulevaisuuden työelämään ja innostuvat yrittäjyydestä, minkä myös Takeoffiin kahtena vuonna osallistunut Ista vahvistaa:

Itselle syntyi hyvin inspiroitunut fiilis yrittäjyydestä, kun sai kuulla puhujien omia tarinoita. Yrittäjyydestä ei puhuta mielestäni tarpeeksi, joten on aina hyvin innostavaa kuulla, kun siihen kannustetaan. Takeoffissa oppii paljon hyviä taitoja tulevaisuutta ajatellen.

 

Takeoff järjestetään jälleen perjantaina 22.11. Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä. Tapahtuma on opiskelijoille ja opettajille täysin maksuton sisältäen lounaan ja Slush-passin.

Takeoffin pääjärjestäjänä toimii TAT. Tänä vuonna mukana ovat myös Nuori Yrittäjyys ry ja Startup High School.

 

Ilmoittautuminen 

 

Takeoffin osallistujamäärä on nyt täyttynyt ja ilmoittautuminen päättynyt. Mikäli haluat ilmoittaa koulusi jonotuslistalle, lähetä viesti osoitteeseen takeoff@tat.fi seuraavilla tiedoilla:

  • koulun nimi
  • opettajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero
  • osallistuvien opiskelijoiden (max 10) nimet ja sähköpostiosoitteet
  • tieto, haluaako joku opiskelijoista toimia team leaderina

Mikäli paikkoja Takeoffiin vapautuu peruutusten myötä, saa ensimmäinen koulu jonotuslistalla ilmoituksen asiasta.

Tapahtumaan otetaan jokaisesta Bisneskursseja käyttävästä oppilaitoksesta maksimissaan 10 opiskelijaa ja 1 opettaja. Takeoffin ilmoittautumisen kriteerinä on, että opiskelijat suorittavat tämän lukuvuoden aikana vähintään yhden Bisneskurssin.

Huomaathan, että ilmoittautuminen ei vielä takaa ryhmälle paikkaa Takeoffissa, vaan mukaan mahtuvat koulut saavat asiasta erillisen vahvistusviestin noin kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.