Takeoff (ent. Slush Youth) järjestetään jälleen 5.12. Helsingissä. Takeoff on Euroopan suurin bisnestapahtuma toisen asteen nuorille, ja samalla myös Slushin virallinen sivutapahtuma. Takeoff tarjoaa nuorille näköalapaikan startup-maailmaan ja mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti, samalla tulevaisuuden työelämätaitoja harjoittaen.

 

Mitä Takeoffissa tapahtuu?

Yksipäiväisen tapahtuman aikana opiskelijat:

  • toivotetaan tervetulleiksi huippupuhujien toimesta. Aikaisempina vuosina puhumassa on ollut esimerkiksi poliitikkoja ja kansainvälisten yritysten toimitusjohtajia, kuten Alexander Stubb, Bruce Oreck ja Rähinä Recordsin artisteja.
  • jaetaan kansainvälisiin tiimeihin, jotka osallistuvat 5 erilliseen workshopiin. Workshopien järjestäjinä toimivat Lidl, Nordea, Sitra, UPM ja TELA, ja jokaisessa workshopissa harjoitellaan tulevaisuuden työelämätaitoja.
  • saavat Slush-passit ja pääsevät vierailemaan itse Slushissa.
  • kokoontuvat päivän päätteeksi kuuntelemaan jälleen huippupuhujien pitämiä inspiroivia puheenvuoroja, joiden myötä opiskelijoita kannustetaan seuraamaan unelmiaan. Myös kussakin workshopissa parhaiten suoriutuneet joukkueet palkitaan.

 

Takeoffin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Takeoffiin on nyt auki täällä!

Otathan huomioon, että tapahtumaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä jokaisesta Bisneskursseja käyttävästä oppilaitoksesta 10 opiskelijaa ja 1 opettaja/oppilaitos. Takeoffin ilmoittautumisen kriteerinä on, että opiskelijat suorittavat tämän lukuvuoden aikana vähintään yhden Bisneskurssin. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kaikki halukkaat eivät rajallisen lippumäärän vuoksi mahdu mukaan.

Takeoff on opiskelijoille ja opettajille täysin maksuton (sisältää lounaan), ja päivän aikana osallistujat pääsevät vierailemaan myös itse Slushin puolella (lipun arvo á 795 €).

Tapahtuma on järjestetty aiempina vuosina nimellä Slush Youth, ja siihen on osallistunut kolmen vuoden aikana yhteensä yli 700 nuorta ympäri Pohjoismaita. Takeoffin pääjärjestäjänä toimii TAT. Tänä vuonna mukana ovat myös Nuori Yrittäjyys ry sekä Startup High School.

Lisätietoja ja ajankohtaisia asioita Takeoffiin liittyen päivitetään ilmoittautumissivulle.