Tänä vuonna opiskelijat pääsevät Takeoffissa kurkistamaan liike-elämän arkeen mm. vastuullisuuden kautta. Vastuullisuus on workshopin pitävälle Lidlille itselleen arkipäivää, ja Suomen Lidl pyrkiikin olemaan omassa toiminnassaan hiilineutraali vuoden 2025 loppuun mennessä. Tämä innoitti myös Takeoffissa pidettävän workshopin teemaa ”Hiilineutraali ja ympäristöystävällinen kauppa 2050”, jota Lidlin energianhallintapäällikkö Simo Siitonen avaa lisää:

– Tällä kertaa aiheena on hiilineutraali ja ympäristöystävällinen tulevaisuuden kauppa. Haluamme kuulla nuorten ajatuksia siitä, miten kauppa voi toimia entistä vastuullisemmin ympäristön näkökulmasta. Emme halua sitoa nuorten ajatuksia tähän hetkeen ja teknologiaan, ja siksi workshopissa puhutaan vuodesta 2050.

 

Positiivisia kokemuksia nuorista jo monen vuoden ajalta 

Lidl kuuluu Takeoffin workshopin pitäjien konkarikastiin, sillä se jakaa oppejaan nuorille nyt jo neljäntenä vuonna peräkkäin. Takeoffiin osallistuvien nuorten innostus ja hyvä asenne yllättävät Lidlin positiivisesti vuosi toisensa jälkeen:

– Aiempina vuosina on ollut hienoa nähdä, kuinka kiinnostuneita nuoret ovat liike-elämästä ja kuinka hyvin toisilleen vieraat nuoret toimivat tiimeissä tiukan aikarajan puitteissa,

kertoo Lidlin vastuullisuuspäällikkö Maija Järvinen ja jatkaa:

– Myös tämän vuoden Takeoff-tapahtumaa odotamme innolla. On aina hienoa kuulla nuorten näkemyksiä ja saada tuoreita ideoita oman toiminnan kehittämiseen – samalla nuoret saavat mahdollisuuden kurkistaa liike-elämän arkeen.

 

Takeoff järjestetään tänä vuonna 22.11. Slushin yhteydessä Helsingissä. Virittäydy tunnelmaan ja seuraa Takeoffia Instagramissa jo nyt! Bisneskurssien Takeoff-tiimin tavoitat sähköpostiosoitteesta takeoff@tat.fi.