Järjestämme opettajille maksuttomia webinaareja, joihin voivat osallistua sekä Bisneskurssien oppimateriaaleja jo käyttävät opettajat että aiheista kiinnostuneet opettajat, joille materiaalimme eivät ole vielä tuttuja. Webinaarit antavat eväitä talous- ja työelämätaitojen opettamiseen.

Voit myös tilata oppilaitoksellenne oman etäkoulutuksen osoitteesta bisneskurssit@tat.fi.

 

Ajankohdat ja ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella yhteen tai useampaan saman päivän aikana pidettävään webinaariin. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Teams-osallistumislinkki viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

 

to 19.11. (Huom. ajankohta muuttunut)

  • klo 9-10: Bisneskurssien käyttökoulutus ja sisältökatsaus. Webinaarissa käydään läpi keskeisimmät sisällöt opintokokonaisuuksista ja niiden rakenne oppimisalustalla. Koulutus sopii erityisesti opettajille, jotka tarvitsevat opetusmateriaalia kaupallisesta osaamisesta ja yrittäjyydestä. Koulutus on maksuton.
  • klo 10-11: Johdatus yrittäjyyskasvatukseen

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

 

pe 11.12. 

  • klo 9-10: Bisneskurssien käyttökoulutus ja pedagogiikka. Koulutuksessa syvennytään mm. oivaltavan oppimisen pedagogiikkaan Bisneskurssien sisällöissä, materiaalien erilaisiin tehtävätyyppeihin, Claned-oppimisalustan käyttö opetuksessa (esim. opiskelijoiden suoristusten seuraaminen ja arviointi, oman kurssipohjan muokkaus, miten ottaa oppimateriaalit käyttöön Clanedissa). Koulutus sopii kaikille opettajille, jotka harkitsevat tai ovat aloittamassa TATin toisen asteen oppimateriaalien käytön Claned-oppimisalustalla. Koulutus on maksuton.
  • klo 10-11: Johdatus oppimisympäristöajatteluun

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

 

Katso myös muut maksuttomat koulutuksemme opettajille.