Järjestämme opettajille maksuttomia webinaareja, joihin voivat osallistua sekä Bisneskurssien oppimateriaaleja jo käyttävät opettajat että aiheista kiinnostuneet opettajat, joille materiaalimme eivät ole vielä tuttuja. Webinaarit antavat eväitä talous- ja työelämätaitojen opettamiseen.

 

Webinaarien sisällöt

Webinaari 1: Bisneskurssien sisällöt: Myynti, markkinointi ja kaupallistaminen sekä Vuorovaikutus ja neuvottelutaidot. Webinaarissa käydään läpi mainittujen Bisneskurssien eri teemoja sekä keskeisiä sisältöjä.

Webinaari 2: Bisneskurssien sisällöt: Globaalit markkinat sekä Talous, raha ja yrittäjyys. Webinaarissa käydään läpi mainittujen Bisneskurssien keskeisiä teemoja ja sisältöjä.

Webinaari 3: Bisneskurssien pedagogiikka ja oppimisympäristön käyttö opetuksessa. Webinaarissa käydään läpi Bisneskurssien oivaltavan oppimisen pedagogiikkaa ja eri tehtävätyyppejä. Vinkkejä miten opettajan kannattaa hyödyntää Bisneskursseja opetuksessa. Oppimisympäristö Clanedin peruskäyttö.

Kiertotalouskoulutus (3 h): Koulutuksessa käydään läpi perusasiat kiertotaloudesta: mitä kiertotaloudella tarkoitetaanja miten se liittyy ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja muihin megatrendeihin. Osallistujat tutustuvat kiertotalouden liiketoimintamalleihin sekä kiertotalouden merkitykseen taloudelle ja yhteiskunnalle. Lisäksi jaetaan materiaalia ja vinkkejä kiertotalouden opettamiseen. Koulutus sopii erityisen hyvin esimerkiksi yhteiskuntaopin, liiketoiminnan ja maantiedon opettajille sekä niille, jotka käsittelevät opetuksessaan kestävän kehityksen ja yrittäjyyskasvatuksen teemoja. Koulutus järjestetään etäyhteydellä. 

 

Ilmoittautuminen

Valitse itsellesi sopiva ajankohta alta. Voit ilmoittautua samalla lomalleella yhteen tai useampaan saman päivän aikana pidettävään webinaariin. 

Mikäli osallistut useampaan webinaariin samana päivänä, muistathan tarkistaa mahdollisuuden VESO-korvaukseen omasta koulustasi.

Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse kutsu, jossa on linkki webinaaripäivän kaikkiin webinaareihin sekä kellonajat ja ohjelma uudelleen muistutuksena.

 • 15.4.2020, ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy 8.4.
  • klo 13–14: Webinaari 1
  • klo 14–15: Webinaari 2
  • klo 15–16: Webinaari 3
 • 16.4.2020, ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy 15.4.
  • klo 13–16, Kiertotalouskoulutus (3 h, etäyhteys)
 • 5.5.2020, ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen päättyy 4.5.
  • klo 13–16, Kiertotalouskoulutus (3 h, etäyhteys)

 

Katso myös muut maksuttomat koulutuksemme opettajille.