Haluamme olla mukana tukemassa nuorten talousosaamista, koska kenelläkään ei ole varaa olla taloustaidoton. Yrittäjyyden edistäminen puolestaan on Suomen talouskasvun kannalta keskeistä. TATin Bisneskurssit on loistava uudenlainen oppimiskokonaisuus, jonka tuloksena opiskelija saa oppia markkinatalouteen eli kaupantekoon ja työelämätaitoihin. Kurssien kautta tulee näkyväksi, mitä taitoja tarvitaan tulevaisuuden työelämässä menestymiseen.

Pirjo Kuusela, Yhteiskuntavastuujohtaja, Nordea

 

Bisneskurssien yhteistyökumppanit tarjoavat asiantuntijuuttaan ja materiaaleja tuotettuihin sisältöihin. Esimerkit oikeasta yrityselämästä motivoivat opiskelijoita, ja niiden avulla he oppivat yritysten prosesseista ja saavat tietoa työelämästä. Nuoret oppivat yritysesimerkkien kautta myös kriittistä ajattelutaitoa.

Yhteistyökumppanimme ovat mukana rakentamassa menestyvää suomalaista yhteiskuntaa tarjoamalla nuorille innostavan tavan kehittää omia taloustaitoja ja mahdollisuuden innostua yrittäjyydestä. Samalla he tekevät toimintaansa tunnetuksi vastuullisesti.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä kumppanuuspäällikköömme!